Heb je al een aantal sollicitatiegesprekken gevoerd en merk je dat je jezelf met onvoldoende zelfvertrouwen presenteert? Volg dan deze gratis sollicitatievaardigheidstraining.

Jezelf goed presenteren
Samen met de andere deelnemers ga je vooral veel oefenen. Door de feedback op jouw verbale en non-verbale communicatie en op de inhoud van je verhaal, krijg je meer inzicht in hoe het beter kan. Je leert je kwaliteiten kennen en ontdekt je hoe je jezelf met meer zelfvertrouwen kunt presenteren in een sollicitatiegesprek.

Een cursus van U Centraal
‘Met meer zelfvertrouwen solliciteren? Het kan!’ is een cursus van U Centraal. U Centraal is een Utrechtse welzijnsorganisatie. Inwoners van onze stad kunnen bij ons terecht voor hulp, advies en informatie op het gebied van wonen, (mantel)zorg, geld, persoonlijke ontwikkeling of sociaal contact.

Informatie & aanmelden
De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten. We starten 17 januari dinsdagochtend van 09.30-11.30 uur. Locatie: Drift 11 in Utrecht. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden. Overige data zijn 31 januari en 7 februari.

Meer informatie en aanmelden: https://www.u-centraal.nl/cursussen/met-meer-zelfvertrouwen-solliciteren/

Nog vragen?
Bel of mail Jolijn Jurgens, 06 1078 5985| groepen@u-centraal.nl