The Green Bootcamp
Bunnik, 19 april 2024, 10:00 – 15:00

Ook dit jaar organiseren Green2Grow, WIJ 3.0 en een aantal ondernemers in het groen+ Yuverta:  

‘The Green Bootcamp’

 

Een actieve oriëntatie-/doe dag om echt zelf te ervaren hoe werken in het groen is. Want werken in het groen is veelzijdiger dan de meeste mensen denken. Het gaat niet alleen over het schoffelen van perkjes, maar ook over de aanleg van tuinen, het leggen van een terras, het bedienen van een veelzijdigheid aan machines en het snoeien van bomen op grote hoogte.  Je gaat het allemaal zelf ontdekken en doen op deze unieke dag! 

 

Hoe ziet de ochtend eruit?

Uiteraard starten we met een ontspannen kopje koffie/thee. Er zijn 7 stations waar verschillende bedrijven de bezoekers op een interactieve manier laten kennismaken met bepaalde elementen uit hun beroep. Elke kandidaat komt langs alle stations. En heb je honger gekregen van het harde werk? Haal dan gelijk een gratis frietje bij de patatkraam. 🙂

 

Voor wie?

Voor iedereen die een baan zoekt (in het groen) en voor wie dat tot op heden nog niet is gelukt, is welkom. Ook als je het idee hebt dat groen niets voor je is, ben je welkom. Er zijn namelijk veel verschillende functies in het groen en vaak door het te doen kun je pas echt een goede afweging maken.  

 

Opleidingstraject

Bevalt het van beide kanten goed, dan verzorgen we (in overleg met de uitkerende instantie) een opleidingstraject van 3 maanden met behoud van uitkering waarin je theorie en praktijk combineert en een certificaat kan halen gevolgd door een betaalde arbeidsovereenkomst bij een passende werkgever. 

 

Meld je nu aan:

aanmelden@greenbootcamp.nl 
Vind je het spannend om alleen te komen? Dan mag je uiteraard ook begeleiding meenemen. 

Meer weten?

https://wij30.nl/greenbootcamp/ 

Datum: Vrijdag 19 april 2024
Tijd: 10:00 tot 15:00
Locatie: Achterdijk 32A, 3981 HB Bunnik