Kom op 16 november tussen 10.00 en 13.00 uur naar Buurthuis De Beatrix en maak kennis met het werk van
• chauffeur leerlingenvervoer en van
• begeleider in de bus

Iedereen is van harte welkom! De koffie en iets lekkers staan voor u klaar. Neem gezellig uw buurvrouw of buurman, oom of tante, vriend of vriendin mee.

Werken in het leerglingvervoer
In Utrecht worden kinderen in het speciaal onderwijs naar school gebracht met een busje van Willemsen de Koning. Deze kinderen hebben meestal een fysieke en/of geestelijke beperking. Op deze busjes werken chauffeurs die speciaal opgeleid zijn voor dit werk. Die opleiding verzorgt Inner-Aktie. In een groepje leert u hoe u routes rijdt en hoe u omgaat met de kinderen in de bus. Als begeleider in de bus zorgt u ervoor dat de kinderen in de bus rustig blijven zodat de chauffeur zijn aandacht op de weg kan houden.

(part time) aan de slag
De chauffeurs vertellen u over hun werk. U krijgt dan een idee hoe het zou kunnen zijn om te werken bij Willemsen de Koning. Als chauffeur of als begeleider op de bus kunt u bijdragen aan een fijne stad waar alle kinderen naar school kunnen en waar alle kinderen veilig op school kunnen komen. En voor u is er misschien een leuke (part time) baan.

Tijdstip
Donderdag 16 november 2023 van 10.00-13.00 uur

Locatie
Buurthuis De Beatrix, Prinses Beatrixlaan 2, Utrecht

Programma
• Welkom en ontvangst met koffie, thee en koek door Inner-Aktie
• Kennismaking met de chauffeurs van Willemsen de Koning en Michel Leenders (WdK)
– Wat doet een chauffeur precies
– Wat doe een busbegeleider
• Spel, quiz
• Bekijken van de bus en evt. een stukje rijden met de bus

Doet u ook mee?
Meld u aan bij utrechtwerkt@utrecht.nl of neem contact op met Laurens de Man (06-14238824)) of Bernadette Leeuwenberg (06-12585581)